Το καλάθι μου

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εντός Ελλάδας αξίας άνω των 19€.

Έως 6 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 60€.

ΣΥΝΟΛΟ {{order.final_cost}}
Τρόποι πληρωμής
  1. Αντικαταβολή/μετρητά
  2. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
      
    Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay.
  3. Paypal
  4. Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  5. Πληρωμή στο κατάστημα των Εκδόσεων Σαββάλας

Τυχόν παραδοθέντα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή καταβολή του τιμήματος σε αυτήν.

 

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Για αγορές άνω των 60€, μπορείτε να επωφεληθείτε έως και 6 άτοκων δόσεων (Συμπεριλαμβάνονται όλες οι Visa, Mastercard και Maestro).

Η αξία της αγοράς σας θα μοιραστεί στον αριθμό των δόσεων που επιλέξατε και στο λογαριασμό τραπέζης της πιστωτικής σας κάρτας θα χρεώνεται κάθε μήνα μόνο αυτό το ποσό.

Προβαίνοντας σε αγορά 120€ και επιλέγοντας 6 άτοκες δόσεις, στον πρώτο λογαριασμό τραπέζης που θα παραλάβετε θα χρεωθείτε με 20€, για κάθε μήνα (6 στο συγκεκριμένο παράδειγμα), μέχρι την εξόφληση της συνολικής αξίας.

Οι δόσεις αυτές είναι εντελώς άτοκες και από το βιβλιοπωλείο μας και από τη τράπεζα. Η διευκρίνιση αυτή είναι απαραίτητη γιατί συχνά υπάρχει σύγχυση των άτοκων δόσεων με την ‘’ελάχιστη καταβολή ‘’ στην εξόφληση του χρέους σας στην πιστωτική κάρτα.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται (redirect) σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία ProxyPay της Τράπεζας Πειραιώς. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Οι Εκδόσεις Σαββάλας δεν αποκτούν πρόσβαση στα παραπάνω στοιχεία σε κανένα στάδιο της διαδικασίας

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.
Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο e-shop των Εκδόσεων Σαββάλας μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.